Der er et ønske om at få boligen gennemgået med henblik på at finde områder hvor energiforbruget kan optimeret. Høyer Byg A/S ser gerne på boligen og kommer med en vurdering af mulighederne for energioptimering, så der kan findes den løsning der er økonomisk bedst i den givne situation.

Med de seneste års fokus på energiforbruget til vores bygninger har Høyer Byg udført energioptimering inden for:

  • Efterisolering af tag, kælder, ydervægge mm.Energioptimering & efterisolering i Greve, Køge & Roskilde
  • Nye lavenergi vinduer eller døre
  • Jordvarmeanlæg
  • Solvarmeanlæg
  • Ventilation med varmegenvinding

Forbedret isolering

Ved en hulmursisolering fjernes typisk nogle mursten, hvorefter der indblæses granuleret isolering. Dette er et billigt og energieffektivt indgreb.

Energioptimering med efterisolering

Når du får indsat nye lavenergi-vinduer og døre, eller får lavet en efterisolering, så gavner det hele boligens evne til at holde på temperaturen. Uanset om det er sommer eller vinter, så hjælper det dig med at bruge mindre energi på opvarmning eller aircondition. Dette er til fordel både for din varmeregning og miljøet.

Siden 2015 har vi desuden været uddannet energivejleder og boligrådgiver. Dette gør os kvalificerede til at vurdere, hvilke forbedringer der kan gøres på din bolig. Vi har udført efterisolering og energiroptimering for kunder i Roskilde, Køge, Greve og Hovedstadsområdet generelt.

 

Vi har kompetencerne i orden

Udover efterisolering og generel energioptimering af boligen tilbyder vi løsninger inden for bl.a. renovering, tagrenovering og nyt tag, som skifertag, tegltag og betontag.

Kontakt os i dag på telefon 46 14 12 66 eller mail Info@hoyer-byg.dk og hør nærmere.