Høyer Byg er eksperter i at lægge et nyt betontag på dit hus. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på et flot betontag – lagt med garanti.

Høyer Byg har mange års erfaring i reparation og lægning af alle typer taglægninger. Vi har ved alt hvad der er værd at vide om de forskellige tagsten og konstruktioner. Kontakt os hvis du har spørgsmål til hvad du især skal tænke over når du skal have et nyt tag.

Et betontag er tungt

Et nyt betontag er en tung løsning ligesom tegltaget er det. Vi anbefaler derfor at du får tjekket din tagkonstruktion af vores eksperter, inden du går i gang med at vælge tagsten. Har du et tungt tag i forvejen, er det som regel ikke et problem med et nyt betontag.
Er din tagkonstruktion egnet til det, er et betontag en flot løsning. Du kan endda vælge mellem mange farver, og flere forskellige former med betonsten. Derudover har et nyt betontag en levetid på ca. 50 år.
Betontagsten er fremstillet af sand, vand og cement, blandet til beton. Der blandes eksempelvis flyveaske og andre farvestoffer i for at give tagstenene farve.

Nyt betontag med Høyer Byg

Når du får lagt et tag af Høyer Byg får du ikke bare den mest pålidelige samarbejdspartner du kan finde, du får også du tryghed i at:

  • Høyer Byg er medlem af Byg Garanti og Tagprofferne.
  • Vi udarbejder et professionelt uforpligtende tilbud, så du frit kan sammenligne priser og kvalitet.
  • Vi udfører altid en slutkontrol af et nyt tag.

Uvildig rådgivning

Vi giver også grundig rådgivning omkring hvilke tagsten der passer bedst til din løsning når du skal have et nyt betontag. Vi har erfaring med mange forskellige fabrikater og kvaliteter, og da vi også udfører tagrenovering på gamle utætte tage, ved vi også lidt om hvilke fabrikater der har den bedste holdbarhed. Det er både vigtigt og ikke mindst er det et nyt betontags fornemmeste opgave, at det kan modstå fugt og frostspringninger, at det holder vejr og vind ude og at det bliver liggende.

Da vi ikke har andre præferencer end din sikkerhed for et kvalitetstag, er du sikker på en uvildig rådgivning, som du i sidste ende er bedst tjent med.

Vi har mange opgaver i området omkring Greve, Roskilde og Køge, men begrænser os ikke hertil.

Kontakt os på telefon 46 14 12 66, eller send en e-mail via vores kontaktformular på hjemmesiden.

Vi har kompetencerne i orden

Udover nyt betontag tilbyder vi også efterisolering og andre tagløsninger, bl.a.  nyt skifertag og nyt tegltag.

Betontag-farver

Et udvalg af de farver betontag kan leveres i

Betontag

Nyt tegltag kan stilmæssigt give det samme udtryk som klassisk tegltag