Høyer Byg har en stor erfaring du kan trække på når du skal have et nyt skifertag. Vi er også eksperter i at lægge et nyt tag på dit hus. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på et flot og nyt skifertag.

Skal det være et nyt skifertag?

Vi kender til de forskellige overvejelser der kommer ind i billedet når du skal have et nyt tag. Skal det være et nyt tegltag, nyt betontag eller et nyt skifertag – eller kan du nøjes med en renovering af det gamle tag?

Høyer Byg kan give dig uvildig rådgivning, om hvad der vil være den bedste løsning for netop dit tag. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud, således du frit kan sammenligne priser og kvalitet.

Et nyt skifertag er miljørigtigt

Et ægte nyt skifertag er en rigtig flot løsning. Skifer er en bjergart, der blandt andet er dannet af mudder og ler. Tagsten til et nyt skifertag laves ved at skiferen skæres direkte ud af en klippevæg og derefter saves ud og skæres det ud i flager til skifer tagsten.

Du kan få et nyt skifertag i både blågrå og med en rødlig farve. Begge farver har et naturligt farvespil, der gør det flot at se på. Skifer er i det hele taget et utroligt flot materiale. Da skifer er et rent naturmateriale og fremstillingen af skiffer tagsten foregår under energibesparende forhold, betyder det at taget bliver betragtet som et meget miljørigtigt valg.

Når du skal have et nyt skifertag er der også mulighed for at vælge kunstskifer og keramisk skifer, der består af finkornet kvartssand. Det er alternativer der er billigere end naturskifer.

Nyt tag med Høyer Byg

Når du får lagt et nyt tag af Høyer Byg får du ikke bare den mest pålidelige samarbejdspartner du kan finde, du får også du tryghed i at:

  • Høyer Byg er medlem af Byg Garanti og Tagprofferne.
  • Vi udarbejder et professionelt uforpligtende tilbud, så du frit kan sammenligne priser og kvalitet.
  • Vi udfører altid en slutkontrol af et nyt skifertag.

Uforpligtende tilbud på et nyt skifertag

Er du i tvivl om du skal have et nyt skifertag, eller om det kan betale sig at foretage en tagrenovering på det gamle tag, er du velkommen til at kontakte os. Uanset hvad er der ingen grund til at udskyde samtalen med en professionel fagmand. Kontakt os på telefon 46 14 12 66, eller send en e-mail via vores kontaktformular på hjemmesiden.

Vi har mange opgaver i området omkring Greve, Roskilde og Køge, men begrænser os ikke hertil.