Når du skal have nyt tag, bør du tage fat i nogen med erfaring. Høyer Byg er din ekspert i nyt tag, om det så drejer sig om betontag, skifertag eller tegltag. Vi har mange års erfaring med alle slags tagarbejde.

Der er ofte mange ting at tænke på når du skal have nyt tag. Hvilket materiale skal det være? Skal jeg have helt nyt tag, eller kan jeg nøjes med en tagrenovering?

 

Vi tilbyder mange former for nyt tag

Vi giver gerne uvildig rådgivning om, hvad den bedste løsning til dit byggeri ville være. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud, hvor du ved hvad du får. Så kan du let sammenligne pris og kvalitet.

Skifertag
Skifer er en bjergart, der kan skæres direkte ud af bjerget og laves til tagsten. Det fås både i blågrå og rødgrøn farve.

Betontag
Betontage er tunge, derfor bør man få sin tagkonstruktion undersøgt først. Til gengæld er den meget holdbar og æstetisk flot.

Tegltag
Tegltage er den mest populære løsning i Danmark. Derfor har vi naturligvis omfattende erfaring med det, og kan dygtigt vurdere hvad de bedste tagsten til dit tag er.

Kontakt os

Er du i tvivl om du skal have nyt tag, en renovering, eller hvilket materiale det bør være? Du er altid velkommen til at kontakte os, så kan vi stille et uforpligtende tilbud.

Vi har mange opgaver i området omkring Greve, Roskilde og Køge, men begrænser os ikke hertil.