Høyer Byg er eksperter i at lægge et nyt tegltag på dit hus. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på et flot og nyt tag. Vi lægger et nyt tag professionelt, med garanti.

Nyt tegltag med Høyer Byg

Når du får lagt et nyt tegltag af Høyer Byg får du ikke bare den mest pålidelige samarbejdspartner du kan finde, du får også du tryghed i at:

  • Høyer Byg er medlem af Byg Garanti og Tagprofferne.
  • Vi udarbejder et professionelt uforpligtende tilbud, så du frit kan sammenligne priser og kvalitet.
  • Vi udfører altid en slutkontrol af et nyt tegltag.

Uvildig rådgivning vedrørende nyt tegltag

Vi giver også grundig rådgivning omkring hvilke tagsten der passer bedst til din løsning når du skal have et nyt tegltag. Vi har erfaring med mange forskellige fabrikater og kvaliteter, og da vi også udfører tagrenovering på gamle utætte tage, ved vi også lidt om hvilke fabrikater der har den bedste holdbarhed. Det er både vigtigt og ikke mindst er det et nyt tegltags fornemmeste opgave, at det kan modstå fugt og frostspringninger, at det holder vejr og vind ude og at det bliver liggende.

Da vi ikke har andre præferencer end din sikkerhed for et kvalitetstag, er du sikker på en uvildig rådgivning, som du i sidste ende er bedst tjent med.

Uforpligtende tilbud på et nyt tegltag

Høyer Byg har årelang erfaring i alle typer taglægninger. Vi har specielt oparbejdet et stort know-how omkring teglsten og lægning af et nyt tag. Kontakt os hvis du har spørgsmål til hvad du især skal tænke over når du skal have et nyt tegltag.

Er du i tvivl om du skal have et nyt tegltag, eller om det kan betale sig at foretage en tagrenovering på det gamle tag, er du velkommen til at kontakte os. Uanset hvad er der ingen grund til at udskyde samtalen med en professionel fagmand. Kontakt os på telefon 46 14 12 66, eller send en e-mail via vores kontaktformular på hjemmesiden.

Vi har mange opgaver i området omkring Greve, Roskilde og Køge, men begrænser os ikke hertil.

Vi tilbyder desuden andre tagtyper, såsom nyt betontag og nyt skifertag. Udover lægning af nyt tag, så lægger vores kompetencer også inden for mange andre områder. Bl.a. energioptimering med nye døre og vinduer og tagrenovering.