Trænger dit tag til en tagrenovering er vi kun et opkald væk. Høyer Byg udfører professionel tagrenovering i Roskilde og omegn. Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering, kontakt os i dag.

Er du træt af at dit tag er utæt og du ikke kan få utætheden væk? Vi finder frem til utætheden, og foretager den nødvendige tagrenovering.

Nedbrydning, vedligeholdelse og tagrenovering

Der skal en professionel taglægger til for at finde frem til fejlen ved det utætte tag. Der skal ligeledes en professionel tagrenovering til for at få løst problemet, uden der opstår nye fejl. Høyer Byg kan, med mange års erfaring, hurtigt finde årsagerne til tagets nedbrud, komme dig til undsætning og dermed sætte en stopper for dårlig taglægning.

Behov for tagrenoveringen

De hyppigste årsager til tagets nedbrydelse kan være dårlig montering, naturlig nedbrydning eller eksempelvis udefrakommende elementer, eksempelvis under en storm eller lignende.

Det er ikke altid entydigt hvorfor taget er utæt, men Høyer Byg vil under alle omstændigheder udføre tagrenoveringen. Her på vores hjemmeside kan du finde en guide til, hvordan du kan tjekke dit tag og hvad du skal gøre, hvis du oplever at taget ikke er som det skal være. Er du i tvivl om noget eller vil du have os til at påbegynde tagrenoveringen med det samme er du velkommen til at kontakte os på telefon 46 14 12 66, eller sende en e-mail via vores kontaktformular på hjemmesiden.

Konkurrencedygtig tagrenovering

Husk at får du ikke udført din tagrenovering korrekt og i tide, risikerer du fugtskader og følgeskader som eksempelvis råd og svamp. Vi oplever desværre, at alt for mange har et utæt tag igennem længere tid, dette sætter Høyer Byg en stopper for med en konkurrencedygtig pris på professionel tagrenovering.

Professionel tagrenovering er løsningen

Med vores årelange erfaring i tagrenovering, vil vi hurtigt kunne inspicere taget og finde lækagen på dit tag. Det eneste det kræver af dig er at du ringer så hurtigt som muligt, således vi kan få påbegyndt tagrenoveringen inden det næste nedbør ødelægger for meget. Med alle de følgeskader der kan forekomme efter taglækage skal ikke tøve med at få en tagrenovering.
Høyer Byg er medlem af Byg Garanti og Tagprofferne.

 

Mange års erfaring inden for byggebranchen

Hos Høyer Byg tilbyder vi mange forskellige ydelser inden for byggebranchen. Vi kan bl.a. være behjælpelige med efterisoleringnyt tagvinduer og døre og meget mere.

Kontakt os i dag på telefon 46 14 12 66 eller mail Info@hoyer-byg.dk og hør nærmere.